Kjære dere!

Publisert 12. juni 2014 by hannedyrendal

Endelig er min bloggdrøm og bloggvisjon blitt virkelighet – min bloggbaby har sett dagens lys og er klar til å vokse seg stor og sterk.

Her vil dere finne refleksjoner om hva som rører seg på dypet av mennesket. Her vil dere finne nye, inspirerende, kreative og spennende tanker om livet. Til glede både for meg og dere, vil jeg jevnlig ha gjesteskribenter her. Derfor blir denne bloggen spesiell ved at ulike stemmer kommer til orde – ikke bare min. Jo flere kreative stemmer – jo større inspirasjonskilde – for flere.

Hovedtema for bloggen er livet – i all sin mangfoldighet.

Verdier er sentrale. Verdier handler om hva i livet som er viktig, hva som er med å styre valgene og handlingene våre. Verdier både vil og skal variere fra person til person, men ved å lese om andres verdipreferanser, kan vi få inspirasjon til å tenke nytt om våre egne.

«No man is an island» heter det. Vi er alle del av et samfunn, fra det lille samfunnet av familie og relasjoner, til det aller største verdenssamfunnet. Å følge med på hva som rører seg i verden rundt oss til en hver tid, er både nødvendig og uunngåelig. Hver enkelt kan gjøre en forskjell for samfunnet rundt, samtidig vil verden der ute påvirke den enkeltes liv.

Felles for alle mennesker er at vi har saker vi er opptatt av, indre krefter som driver oss og som gir mening til livet. Men vi har ikke alltid et bevisst forhold til disse kreftene. En større bevissthet beriker livet. Å lese andres betraktninger vil gi inspirasjon til å reflektere over sitt eget indre liv.

Nok en gang velkommen til «Det store i det lille»! Følg med – følg – med – her kommer det jevnlig nytt stoff til inspirasjon og berikelse.

 

2 Comments

 • Wolfgang Plagge 13. juni 2014 at 07:36

  Gratulerer med en høyinteressant bloggide!

  Reply
  • hannedyrendal 13. juni 2014 at 13:06

   Tusen takk! Hyggelig å høre

   Reply

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *