Slik tenkjer du no

Publisert 21. januar 2015 by hannedyrendal

For en del år siden sto jeg foran et viktig valg. Et valg med mange påvirkningsfaktorer og det var ikke lett å sortere. Godt og verdifullt var det da å ha en god venninne å snakke med og søke råd hos.

En av de viktige tingene hun sa var «Slik tenkjer du no!» Med årene har dette blitt et litt humoristisk munnhell oss i mellom, men det ligger mye klokskap i det.

 

IMG_1331

 

Hvordan en vurderer og tenker om en sak vil ofte endre seg når tiden får virke, og en ser flere og flere elementer og sammenhenger. I starten ser en sannsynligvis ting på en annen måte enn når en har fått mulighet for å gjennomarbeide det en stund. Derfor er det fornuftig å tenke ting igjennom og la tida rett og slett få virke. Ikke ta avgjørelser midt i en kritisk periode.

Derfor – ta en samtale med enn venn eller en profesjonell. For «slik tenkjer du no», men ikke nødvendigvis om en måned eller to.

 

IMG_1330

 

5 Comments

 • Trine 21. januar 2015 at 15:54

  Takk for god tilbakemelding! Ja, det er ei god oppfordring, å snakka med nokon, ikkje vente, det kan spara ein for mykje energi og tid, når floker løyser seg og ein finn vegen til avgjerelser, som gjer at ein kan gå vidare i livet.

  Reply
  • hannedyrendal 22. januar 2015 at 11:24

   Ja, mange kloke ord som kommer fra deg, Trine

   Reply
 • Aili 21. januar 2015 at 21:40

  Veldig kloke ord. Jeg skal prøve å skynde meg langsomt og ikke ta for raske avgjørelser og ta tiden til hjelp. Takk for at du delte dette. Trang det akkurat i dag.

  Reply
  • hannedyrendal 22. januar 2015 at 11:25

   Takk for god tilbakemelding! Er så godt å vite at noen får noe utav det jeg skriver!

   Reply
 • Wolfgang 22. januar 2015 at 23:06

  Så sant!
  En sunn sjel i et sunt legene.
  En …… sjel i et herjet legeme?

  Reply

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *