Blomster

Publisert 22. mai 2015 by hannedyrendal

I dag fikk jeg lyst til å dele noe som ikke nødvendigvis er dypt reflekterende, men  heller noen bilder å hvile øynene på. Jeg tok derfor med meg kameraet på en liten runde i den kjølige vårluften ute.

IMG_2647

 

Bloggen handler om livet, og blomster er jo en del av livet, så sånn sett passer det vel inn?

Jeg skal ikke skryte av at jeg har grønne fingre. Jeg har foreløpig ikke funnet helt roen ved å pusle rundt i hagen. Og jeg liker ikke å få jord under neglene. Men – jeg liker blomster og vil gjerne ha det pent rundt meg! Så litt å jobbe med her altså…

IMG_2662

 

Jeg får begynne i det små med å putte litt rundt omkring i potter, og håpe at naturen selv tar seg av vanningen 🙂

 

IMG_2658

 

 

IMG_2654

 

Jeg tror at det å ha det litt pent rundt gjør noe med vår mentale helse. Blomster minner oss om både hvor vakkert og skjørt livet er. Fokus på naturen hjelper oss også å leve litt langsommere.

 

IMG_2649

 

IMG_2665

 

Ønsker dere en god pinse! Håper dere får tid til å nyte naturen! (og hvis noen har tips og råd til meg for å få litt «grønnere fingre», skriv gjerne en kommentar!)

 

IMG_2666

1 Comment

  • Wolfgang 1. juni 2015 at 06:43

    Vi uttrykker oss jo ofte gjennom blomster – vi har til og med et helt sett med beskrivelser av mannenesker som refererer direkte til planteriket: En person kan være vissen, blomstre opp, være som en ung knopp, sitte på grønn gren, sage av grenen man sitter på, være rotløs.
    Kort sagt – uten planter intet blomstrende språk?

    Reply

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *