Godt nytt år!

Publisert 4. januar 2016 by hannedyrendal

Kjære lesere,

julelysene er nesten brent ned, pepperkakene er så og si spist opp, og vi har byttet ut «god jul» med «godt nytt år».

 

IMG_3119

 

Vi er atter en gang ved en overgang hvor vi legger bak oss masse og tar fatt på mye nytt. Og det beste er kanskje at vi faktisk fortsetter med en hel masse. Fortsettelse og kontinuitet er bra og verdifullt.

 

IMG_3105

 

Jeg har ikke så mange forsetter, men mye jeg skal fortsette å utvikle i år. Som ny-ordinert prest har 2015 vært et år med mange 1. gangs opplevelser for meg. Og det er deilig å vite at nå skal erfaring og utvikling komme sakte, men sikkert. Og i tillegg kommer det nok til å bli en del 1. gangs opplevelser dette året også. Jeg vet om et par allerede. Og året vil jo helt sikkert by på en del overraskelser 🙂

Sånn håper jeg det blir for dere også – en fin blanding mellom fortsettelse og nye erfaringer.

Bloggåret er jeg veldig spent på. Jeg føler at jeg har famlet litt rundt denne høsten, og håper at jeg finner litt mer retningen framover.

Jeg er iallfall utrolig glad for at nettopp du leser bloggen min. Det gir motivasjon og lyst til å fortsette å skrive. Det er jo mange blogger der ute, så jeg er utrolig takknemlig for at akkurat dere vil lese akkurat her hos meg! Noen av dere vet jeg hvem er, enten fordi dere er abonnenter på bloggen eller fordi dere legger igjen kommentarer. Jeg syns det er veldig stas å se hvem dere er, og håper at jeg får bli kjent med flere av dere i 2016.

Godt nytt år fra meg til dere!

 

IMG_3069

 

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *