#Vaffelstrikken

Publisert 11. mars 2015 by hannedyrendal

Har du hørt om vaffelgutta? Jeg fikk vite om denne entusiastiske og flotte gjengen for få dager siden da jeg leste om vaffelstrikken på www.brahverdag.no

Vaffelgutta er en frivillig organisasjon som deler ut vafler til hjemløse i Oslo, Bergen og Trondheim en gang i uka. I slutten av mars arrangerer de den store vaffelfesten i Oslo med matservering, goodiebags og konsert. Og her kommer strikkingen inn! De oppfordrer nemlig alle strikkeglade til å sende inn luer, votter, sokker og skjerf som kan deles ut på vaffelfesten.

 

IMG_1579

 

Jeg som bruker veldig lang tid på mine strikke- og hekleprosjekter våger ikke å gi meg i kast med å lage et nytt plagg på 2 uker. Men – det går jo an å jukse litt 😉 Det hender jeg lager ting som bare blir liggende i skuffen, men nå kan det jo komme andre til nytte, tenkte jeg.

Så snart går casino det en liten forsendelse fra mitt lokale postkontor til vaffelgutta i Oslo.

 

IMG_1580

 

Hvis du har lyst til å bidra, kan du sende ditt strikkede (eller heklede) bidrag til Vaffelgutta v/Peter Levi Skogvang, Parkveien 4B, 0350 Oslo, innen 22. mars.

For å gjøre det litt ekstra gøy, oppfordrer Vaffelgutta oss til å ta bilder underveis og bruke hashtaggen #vaffelstrikkken.

Har du lyst til å lese mer om vaffelgutta, finner du informasjon på hjemmesiden deres: www.vaffelgutta.com  eller følg vaffelgutta på instagram eller facebook.

2 Comments

  • Trine 11. mars 2015 at 12:17

    Takk for godt tips! 🙂

    Reply
  • Wolfgang 11. mars 2015 at 18:54

    Så kult!

    Reply

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *